Don't tell me how to talk or how to live my life

Woho, jag är sämst på att uppdatera! haha. Well, konserten var helt jävla awesome. Jag har hittat en nya man (haha, jag och mina "män") nämligen ena trummisen i Combichrist. OMNOMNOM!
Trevor Friedrich
(det fick bli en lånad bild eftersom min egna kamera SUGER)
Sedan har jag självklart varit i stallet med. Red dock inte i fredags, eftersom Silver lyckades göra något i hagen och fick ett svullet bakben. Men det är bättre nu. c:
Kan meddela att jag för första gången kunde skritta ut med långa tyglar på Silver! an försökte inte äns trava, haha. Duktig häst! Har även testat mitt fina träns på honom, men har är otroligs svår att fota innan ridningen eftersom han är så ivrig, så jag har bara lyckats få en halvdålig bild.
Silver
(jag vet att dressyrstropparna sticker ut, men jag har dom alltid instoppade, hade väl glömt av dom när jag tog kortet. :c )
Hur som helst, Emil har fått tre vagnar till lilla Prisse nu! Så himla dumt att vägunderlagat är som det är... Hatar is. och vinter.
Göteborg horseshow till helgen med! Ska sälja lotter, så köp av mig! haha.
Blir ev utgång på fredag eller lördag med. Så himla roligt! Josefina fick bjuda mig i torsdags, har inte en spänn just nu. Får pengar på torsdag!

Löshoppning

Igår kväll fick jag sms av Kristina (Silvers ägare) och frågade om jag ville följa med på löshoppning - klart jag ville det, haha! Så vi åkte iväg till Troya och Kristinas väns häst löshoppades. Sjukt fin tre åring, de tränade inför 3-års testet. ;) Taxering var inget kul, men när han hoppade, hoppade han skitfint!
Efter löshoppningen åkte jag iväg till stallet och red Silver. Han är så himla pigg! Är inte alls van vid det. Måste nog ta lektion med honom snart, så jag får lite hjälp. Efter det tog jag och Prisse en promenad.
På fredag tänkte jag longera Prisse om padocken är ok. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på med Silver, men men! Ska även på konsert på fredag ska se Combichrist, wiiiie!

I'm the ocean, I'm the sea. There is a world inside of me.

I måndags var jag på BMTH signering + konsert. Det var awesome. Åh fy fan va Matt Nicholls är snygg. :c
Tek-one, Architectsoch Devil wears prada spelade också, mycket bra band de där!
Matt Kean och Matt Nicholls @ Bengans (signering)
(de andra bilderna vill inte laddas upp, FML. Aja, Mattx2 är ju snygga i alla fall)

I onsdags var jag och Emil ute i stallet. Jag red Silver och Emil red barbacka på lilla Prisse -det var kålsvart ute! Men vi grejade det ändå. Red inte superlänge, men Silver sjukt pigg i alla fall.
I fredags åkte jag ut till stallet själv eftersom Emil låg hemma och hade feber. Jag red ut en sväng med Silver, lika pigg som vanlig. Halt och skritt - vad är det? Haha. Galopperade första gången på honom, OMG säger jag bara. Han har den underbaraste och mjukaste galoppen någonsin!
Jag och Prisse tog en promenad på 30 minuter. Sjukt svår häst att fota själv, haha!
De nya stallet. Fräscht och snyggt!


"Lilla" Silver innan ridning.


Prisse på promenad! c:


Som ni vet så hade jag en häst i somras som jag inte hann tillbringa så mycket tid med, så jag har en del saker som bara ligger och "skräpar" som dessutom har prislapparna kvar! Så imorgon ska jag ta med lite schabrak osv ut till stallet och använda på Silver. c: Det blir ju awesome! Tänkte att jag skulle testa mitt übergfina träns på honom, men jag tror det är för litet... Silver har ju ganska stort huvud, haha!
Tata!


RSS 2.0