This is an anthem, so fucking sing!

Jag har haft en underbar helg. Bästa på länge faktiskt!
x i torsdags var jag ute med kusinvitamin Jimmy, Elin och massa andra. Hade skitkul och dansade så mycket jag vågade, haha.
x i fredags var jag, Josefina och Emil ute i stallet (yeeees, vi har äntligen fått flyttat lille Prisse) longerade. Dessutom åt vi pizza, MUMMA!
x i lördags jobbade och red jag på KRS. Red bebis-Quinto som tyvärr har blivit bitter, arg och bits! Men under ridpasset gick det superbra, är jättenöjd med ritten! Red även för Ulle, yeeeees jag gillar henne!
Efter KRS åkte jag och mamma ut till Prisse och longerade honom. Pratade även med Silvers ägare, Kristina (de halvblodet jag har nämnt innan) vi bestämde en provridning.
Senare på kvällen var det utgång (igen, haha) med Josefina och massa andra folk. Vi förkrökade hos Emma med JD, haha jag känner mig så rock N roll när jag dricker det. Hade på mig min fina kavaj. <3 Sedan åkte vi in till stan, där jag mötte upp Julle och Matilda. Sedan stack vi till Gretas. WOHO, älskar de stället! Träffade massa nytt folk och dansade hela jävla kvällen!
x idag åkte jag ut till stallet själv, provred Silver. Det gick helt okej för att vara första gången, det är mycket häst att rida, haha! Vi bestämde att jag har några fasta dagar och att jag ev hjälper till varannan helg med. Jag tömkörde även Prisse. Gick väl sådär, haha. Han bockar hela tiden, sen är jag heller inte bäst på att just tömköra, men jag lär mig!
- och imorgon är det konsert! IIIH! Bring me the horizon @ Trädgårn' + signering @ Bengans!
Allt flyter, haha.
Btw, jag piercade mig i tisdags med! Ska dock byta till en stav sedan. c:

Stall

Idag stannade jag hemma ifrån skola delvis för att försöka plugga, har ju så jävla mycket nu de kommande veckorna. Hatar skolan. Vill bara spy på den. Om några veckor får jag dock tillbaka mina lediga fredagar, det är ganska trevligt i alla fall. VILL BARA TA STUDENTEN OCH ALDRIG BEHÖVA GÅ TILL HVITFELDTSKA IGEN!
Det har varit så mycket strul i de stallet min lillebror har sin lilla ponny i, så vi ska byta. Vi vad och kollade på en stallplats idag, TJENA! Så himla fräscht och fint. Där ska vi ha hästen! Mamma tackade ja direkt, haha!
Som sagt så letar jag efter en foderhäst. Jag hittade en fyra-åring igår, riktigt fin. Korsning mellan paint och arabiskt fullblod. Mailade till henne igår kväll, hon har fortfarande inte svarat...
men när vi var och kollade på den nya stallplatsen stod det en sjukt fin grå-skimmel i en hage. Jag blev lite småkär sådär.. haha.
Vi pratade med stallägaren och hon nämnde att ägaren till den hästen jag hade sett behövde lite hjälp.
Det är ett halvblod på 6 år, 178 cm hög och har gått fälttävlan (glömde kolla om det var ett sto eller en valack, HAHAH). Ska bara prata med ägaren med.
Vid stallet var det sjukt fina skogsvägar, sommarhagar osv.
Jag blev förälskad i stallet. Det luktade knappt häst. Hahah

woah

Well... Nu har jag legat hemma (nästan) alla dagar sedan nyår. Blir tokig. :C
Idag fikade jag med Jossan. <3 Alltid lika trevligt att träffa den bruden, synd att hon bor i Sveg. Men det var trevligt och det var skönt att komma ut! Imorgon ska jag först träffa Fru - vi ska byta julklappar och ta en fika tror jag. Sen ska jag åka ut till Karin. Har inte varit där på hur länge som helst! Ska bli kul att sätta sig på hästryggen igen! c:
Dessutom letar jag efter foderhäst för fullt! Antingen på halvtid eller tillsammans med en vän, då jag känner att varken tiden eller ekonomin hänger med. Inte lätt att vara 18 år och ha egen häst, haha. Dessutom sitter jag och kollar på massa hästprylar med. Älskar schabrak och sånt, haha! Har även hittat massa saker från John Whitaker. MHM, älskar JW saker.
En Charles Owen hjälm för 1000 spänn hade inte suttit fel det heller, haha. Den är så fin.
OCH snart är det ju Bring me the horizon. OCH dom ska signera på bengans innan spelningen, åh. Jag dör. Matt Nicholls - bli min man? hahaha. Så jävla snygg OCH vegan! Skulle typ döda för en sån kille, haha.
Liksom, kolla. Jag dör ju lite.

Skolan börjar på måndag igen. O R K A R I N T E ! Well, tar ju studenten snart i alla fall. Får stå ut i några månader till, haha.

RSS 2.0